“Csak a harmonikus étel lehet tökéletes!”

vendeglo
Látogasson el kellemes hangulatú éttermünkbe és élvezze a specialitásokat, a tradicionális ételeket. Barátságos kiszolgálás, széles körű ételek és italok választéka áll rendelkezésére. Kedvére válasszon étlapunk kínálatából.

Éttermünk befogadó képessége 40 – 80 férőhelyes. Fenséges étel elkészítéséhez a friss fűszerek, a minőségi alapanyagok a legfontosabbak.

“Az ételek élvezete a CÉL!”

Kedves vendégünk! Nagy örömünkre szolgál, ha rövidesen személyesen is üdvözölhetjük éttermünkben. Minden héten ízletes menüvel várjuk,naponta kétféle levesből és három főételből választhat.

A VÁLASZTOTT MENÜ ÁRA 4,20 €, (csomagolási díj: 0,30 €) AMELYET MEGRENDELHET MINDEN NAP, REGGEL 8.00 ÓRÁTÓL A KÖVETKEZŐ TELEFON SZÁMOKON, VAGY SZEMÉLYESEN AZ ÉTTERMÜNKBEN.

  • 0948 838 186     (O2 SZOLGÁLTATÓ)
  • 0917 119 857        (O2 SZOLGÁLTATÓ)
  • 0908 066 489     (O2 SZOLGÁLTATÓ)
  • 0907 779 183      (O2 SZOLGÁLTATÓ)

A kiszállítási idő körülbelül 40 percet vehet igénybe. Elfogadunk számos étkezési jegyeket:
Le Cheque Déjeuner, Vaša stravovacia, Ticket Restaurant, Sodex ho Pagg, DOXX.

stravne-listky

 

További kínálatunk

Malac sütés, Hidegtálak óriási választéka (Saláták, díszes tálak, hideg-meleg szendvicsek, bagettok), sütemények, torták és italok, valamint termékeink kiszállítása különböző rendezvényekre, ünnepségekre akár az Ön otthonába!

Megrendeléseiket kérjük 48 órával az alkalom előtt megrendelni! Jó étvágyat kívánunk!

Akcióink

FALUSI DISZNÓTOROS

Kóstolja meg ön is a vidéki disznóvágások finom ételeinek és a modern gyorséttermeknek kiváló kombinációját. A mindig friss sültek, kolbászok és más finomságok csak önre várnak.