Panzió

penzion-dori-diakovce
Az otthonias légkört nyújtó PANZIÓNK a történelmi emlékeket őrző Deáki községében talállható.

5 komfortos berendezésű, klimatizált szoba, melyből a legtöbb háromágyas, de kettő, -illetve négy és ötágyas szobákat is tudunk vendégeink igényei szerint biztosítani. Minden szobához TV tartozik saját fürdőszobával. Szobák száma a közel jövőben kibővül. Szállás befogadó képesége 18 személy. A panzióban talállható kellemes kis társalgó, valamint az egész épületben ingyenes vezeték nélküli INTERNET áll renedelkezésére a vendégek rérszére /wifi/.

Panzió épületének földszintjén megismerkedhetnek a főleg Magyar és szlovák konyha remekeivel, amely sajátos ízvilágával és grillspecialitásaival kellemes időtöltést és gazdag kulináris élményeket nyújt vendégeinek.

Kertvendéglőnk, a fedett és nyári terasz, grillező, kemence, játszótér és homokozó mind-mind az önök kénylemét szolgálják. További szolgáltatásaink közé tartozik a zárt udvarban való parkolási lehetőség, mindez – DÍJMENTESEN! Panziónkban lehetőség nyílik kisebb összejövetelek és konferenciák megszervezésére.A kedves személyzet, valamint a barátságos légkör és nem utolsó sorban a KEDVEZŐ ÁR biztosan elnyeri tetszésüket.

Árak
1 – ágyas szoba:    20,-€  / éjszaka
2 – ágyas szoba:   30,-€ / éjszaka
3 – ágyas szoba:  44,-€ / éjszaka

Pótágy: 10,-€ /éjszaka

Gyermekeknek  6 – éves korig  a szállás INGYENES!!!

További BONUS: Ingyenes belépő DEÁKI TERMÁLFÜRDŐBE! (: Szeretettel várjuk!

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót, valamint a zárt udvarban való parkolást!!!

Amennyiben hosszabb ideig kívánkozik  tartózkodni panziónkban  KEDVEZMÉNYES ÁRT  a köv. telefonszámon kérhet:   0907 779 183

CSOPORTOKNAK, MUNKÁSOKNAK  szintén tudunk a feltüntetett árból kedvezményesebb árat kialakítani!!!

Rezerváció

Érkezés:

Távozás:

Az Ön adatai


Házirend és a lemondás feltételei a DORI PANZIÓBAN**