dori panzioSzeretettel köszöntjük Önöket

 a DORI Panzió és Étterem  honlapján!

Töltse nálunk szabadságát vagy pihenjen pár napot panziónkban. A hozzánk látogató vendégeink, cégi ügyfeleink kipihenhetik fáradalmaikat.
Kellemes, otthonos – családias légkört biztosítunk. A  gazdag ízvilágú konyhánk a szép tiszta szobák – MINDEZ KEDVEZŐ ÁRON – reméljük elnyeri tetszésüket. A kézséges személyzet azon dolgozik, hogy vendégeink kérését teljesítsék.

A családi tulajdonban és működtetésben lévő DORI – Panzió és Étterem°° Deáki község központjában, a Duna menti alföld szívében helyezkedik el. Régiónk gazdag kultúrális, történelmi és természeti örökséggel rendelkezik. Számos idegenforgalmi látványossággal büszkélkedik, mint több ismert termál fürfők: DEÁKI és SZELI GYÓGYTERMáL, Galandia – Aqua park Galántán, Vince – erdő termálfürdő, Dunaszerdahelyi termálfüdő…-melyek egész évben üzemelnek. Szolgáltatásaik: szabad és fedett medencék csúszdákkal, rehabilitációs centrum, teniszpálya, bowling, szauna és masszázs, fitness centrum, kozmetika, diszkóbár….

A turistákat olyan látványosság vonza Deáki községébe, mint számos történelmi műemlékek:

A 13.SZÁZADBAN ÉPÜLT DEÁKI TEMPLOM KOLOSTOR, AMELYHEZ AZ ELSŐ MAGYAR NYELVŰ SZÖVEG A HALOTTI BESZÉD FELFEDEZÉSE KÖTŐDIK.
VADÁSZTERÜLETEK
HORGÁSZATI LEHETŐSÉGEK
BORTERMELŐ TERÜLETEK, BOROSPINCÉK
A környék további nevezetességei: galántai és vágselyei reneszánsz kastélyok, taksonyi museum, kis-dunai vizimalmok.

 

 

Rólunk mondtákAkcióink

FALUSI DISZNÓTOROS

Kóstolja meg ön is a vidéki disznóvágások finom ételeinek és a modern gyorséttermeknek kiváló kombinációját. A mindig friss sültek, kolbászok és más finomságok csak önre várnak.